Projectpartners

Om ervoor te zorgen dat onze software goed aansluit bij gebruikers en op een passende wijze geïmplementeerd wordt, werken wij samen met ervaringsdeskundige organisaties. Hieronder vind je een overzicht van projectpartners bij zorginnovatie, proeftuinen digitale communicatie, productontwikkeling, projectmanagement, opleiding en training.

KWF kankerbestrijding logo Sjaloom Zorg logo Netti aarts logo Avans logo

KWF kankerbestrijding

Samen sterk, betere kwaliteit van leven

In een samenwerking met KWF en hun team Betere Kwaliteit van Leven, wordt MijnCody doorontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten.

iPH

Positieve gezondheid met MijnCody

iPH krijgt een eigen podium in MijnCody. Deze bijzondere samenwerking tussen KWF, iPH en Cody maakt dat ‘Positieve Gezondheid’ met MijnCody ingezet kan worden om kwaliteit van leven te verbeteren.

cody coach

Sjaloom Zorg

Project 'Complexe zorgvragen'

MijnCody is met cliënten met een intensieve en/ of complexe ondersteuningsvraag ontwikkeld. Door eigen regie te versterken en hen direct een stem te geven in het eigen ondersteuningsplan, ervaren zij meer kwaliteit van leven.

Avans plus

Werken aan 'Kwaliteit van leven'

Na het bepalen van het vertrekpunt in de visie op kwaliteit van leven, ontwikkelde een leergang over kwaliteit van leven met opleidingsmodules, aanvullend aan en ter bevordering van de implementatie van MijnCody.

Reinaerde

Pilot: Partnerschap

In een pilot is onderzocht hoe MijnCody kan bijdragen als digitaal hulpmiddel om in de begeleidingsrelatie te kunnen komen tot een volwaardig partnerschap tussen cliënten en hun ambulante begeleiders.

Het verhaal van Elena (Care)

MijnCody is een prachtige gesprekstechniek. Voorheen sprak ik natuurlijk ook met cliënten over hoe het gaat, maar de app gaat een laag dieper. Er komt hele waardevolle informatie naar boven. Zo gaf een cliënt aan dat het zijn grootste wens is om nog eens bij zijn broer in Brabant op bezoek te gaan. Dat is iets waar je normaal gesproken helemaal niet achter komt, simpelweg omdat het niet in me opkwam het te vragen. Door zo'n verzoek te realiseren, vergroot je de kwaliteit van leven. Dat is nou precies waar wij de app voor gebruiken. De app zorgt voor verdiepend contact met de cliënt en ze waarderen deze aanpak: Een cliënt wilde per bezoek twee van de acht te behandelen onderwerpen bespreken, zodat ik nog een keer langskom. Hij vond het geweldig dat hij zelf op de tablet aan kon geven hoe hij zich voelde. Voor zulk soort momenten doe je het!

Groetjes Elena Guiljam, zorgkundig coach

Lees meer gebruikersverhalen
cody op maat

Wilt u ook samenwerken met Cody?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of maak direct een afspraak.

Afspraak maken?