Startpunt

Maak met behulp van MijnCody een goed startpunt voor je zorg en ondersteuning. Bereid je voor op gesprekken met je al je hulpbronnen, zoals professionals, familie, (huis)arts, vrienden en collega’s. Samen werk je aan een betere kwaliteit van leven.

MijnCody, jouw pocketcoach

Je gezondheid in je broekzak. Zo kun je altijd op elk moment bijwerken hoe het met je gaat en dit delen met wie voor jou op dat moment iets kan betekenen. Pak de regie! Ervaar uit eerste hand dat je leven veel meer is dan jouw omstandigheden en zorg voor handelingsperspectief voor jou en je totale ondersteunende netwerk. Samen kun je iets doen, samen maak je kwaliteit van leven en het begint bij jou. Op eigen kracht, samen sterk!

Account aanmaken

Eigen kracht, samen sterk

Een eenvoudige vragenlijst geeft inzicht in je huidige en gewenste situatie, motivatie en hulpbronnen. MijnCody daagt je uit om jouw totale ondersteunende netwerk online te activeren. Van vriend, vriendin, goede buur en echtgenoot, tot (huis)arts en al de zorgprofessionals die voor jou belangrijk zijn. Deel met hen hoe het met je gaat en werk samen aan een betekenisvol leven.

Kwaliteit van leven

Je situatie is misschien niet optimaal, dit heeft invloed op hoe je je leven ervaart en soms wordt het zelfs heel moeilijk. MijnCody helpt je orde te creëren in chaos. Het leven is zoveel meer dan je omstandigheden en dáár zit juist je kracht. Je kunt kiezen uit 2 abonnementen.

Bekijk hier het filmpje over de verschillende onderdelen in MijnCody

/div>
boom

MijnCody in de praktijk

Breng eenvoudig jouw ondersteunende netwerk in kaart met MijnCody. Met je netwerk kun je je antwoorden in zijn geheel of per thema delen of stuur ze even snel een berichtje. Je kunt dit ook weer uitzetten wanneer dit niet meer nodig is, als je bijvoorbeeld je doel bereikt hebt. Met de CV maker in je profiel, heb je in een handomdraai een CV. Deze kun je direct delen met collega’s, werkgevers of een jobcoach. Verder kun je in je profiel je lay-out personaliseren.

boom

Abonnement Kwaliteit van leven

Door op 8 thema’s een reeks eenvoudige vragen te beantwoorden, die een wetenschappelijke basis vinden in het model van Schalock en verdugo, ontdek je hoe jij je kwaliteit van leven ervaart. Verder leer je over jouw emotionele balans, zelfredzaamheid en tevredenheid. Deze module is ontwikkeld met mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben vanuit hun eigen belevingswereld en verstandelijk vermogen meegedacht over de toepasbaarheid.

positieve gezondheid

Abonnement Positieve gezondheid

Door op 6 thema’s vragen te beantwoorden, kun je in het spinnenweb in kaart brengen hoe jij zelf jouw gezondheid ervaart. Je kunt met die uitkomsten een heel ander gesprek voeren met je ondersteunende netwerk. Wat is voor jou nu echt belangrijk? Wat zou jij bijvoorbeeld willen veranderen?