Wat is MijnCody?

MijnCody is een digitaal hulpmiddel (webapplicatie) ontwikkeld om effectieve communicatie te bevorderen tussen mensen en al hun hulpverleners. Van begeleider, dokter en buurtgenoot tot echtgenoot. Het is samen met eindgebruikers ontwikkeld in de vorm van co-creatie.

Wat is er nu al verkrijgbaar?

MijnCody heeft twee verschillende abonnementen, zie hieronder, en biedt op basis van uw vraag maatwerk op ons platform.

Rapportages

Cody’s ondersteunende illustraties zijn toegankelijke keuzes in mimiek en expressies. Omdat cliënten het model van Schalock en Verdugo in MijnCody begrijpen, helpt MijnCody hen om een verdiepende dialoog te voeren voor verbeteringen in hun kwaliteit van bestaan. MijnCody maakt duidelijk hoe het werkelijk met iemand gaat. De antwoorden leiden steeds tot overzichtelijke rapportages. Zo is er direct inzicht in het effect van interventies.

Afspraak maken?

cody op maat

MijnCody op maat

Doet u onderzoek naar of werkt u in de praktijk aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor een specifieke doelgroep en heeft u daarbij een innovatief digitaal middel nodig? Wij kunnen MijnCody op maat met u door ontwikkelen. U kunt uw eigen vragenlijst implementeren op ons platform. Ook kunnen we samen met uw achterban een eigen vragenlijst ontwikkelen. Samen met u werken we de mogelijkheden uit. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact
boom

Abonnement Kwaliteit van leven

De basis hiervoor ligt in het kwaliteitsconcept van Schalock en Verdugo (2002, 2007). Dit is samen met mensen met een verstandelijke beperking doorontwikkeld, zodat zij zelfstandig vragen kunnen beantwoorden op de 8 dimensies van kwaliteit van leven. Zij geven daarmee je inzicht in hun belevingswereld en ervaren kwaliteit van leven, maar ook in hun ideeën over hun zelfredzaamheid, emotionele balans en tevredenheid. Hiermee krijgen mensen de tools in handen om zelf een goed startpunt te maken voor hun zorg en leven met ondersteuning.

positieve gezondheid

Abonnement Positieve gezondheid

De uitwerking in 6 dimensies van de bredere kijk op gezondheid van Machteld Huber (iPH). Steeds meer professionals vinden in Positieve Gezondheid de sleutel om dat wat vastloopt in de zorg te verbeteren. Of het nu gaat om spreekuren, beleidskeuzes of de zorg voor patiënten. Positieve gezondheid op het platform van MijnCody is een mooie combinatie van persoonlijk inzicht met het spinnenweb en handelingsperspectief door de directe verbinding met het netwerk op basis van eigen regie.

Andere functionaliteiten

Naast de vragenlijst bestaat de app uit een viertal functionaliteiten ter ondersteuning van een verdiepende dialoog en het versterken van de onderlinge ondersteuningsrelatie:

1. Dit ben ik. Persoonlijke gegevens aanpassen en de vragenlijst personaliseren.
2. Mijn netwerk. Mensen toevoegen of verwijderen. Hier kan de gebruiker steeds aanpassen met wie bepaalde gegevens wel en niet gedeeld mogen worden.
3. Mijn resultaat. Meetresultaten op basis van de vragen. Voor het abonnement ‘kwaliteit van leven’ zijn verschillende rapporten in te zien: kwaliteit van leven, tevredenheid, emotionele balans en zelfredzaamheid.
4. Mijn Gesprekken. Even kort iets afstemmen met het netwerk.

Bekijk hier het filmpje over de verschillende onderdelen in MijnCody

/div>
veiligheid

Veiligheid

Cody’s beheersystemen zijn veilig. Volgens: kwaliteitmanagement (ISO9001), informatiebeveiligings management (ISO27001) en informatiebeveiligings management voor zorgorganisaties (NEN7510).

koppelen

Koppelen

Als organisatie, arts of hulpverlener gebruikt u MijnCody om samen tot een beter perspectief te komen. Wanneer u als organisatie, arts of hulpverlener gebruik maakt van andere informatiesystemen dan kan MijnCody gekoppeld worden door middel van een API.

Afspraak maken?