Startpunt

Maak met behulp van MijnCody een goed startpunt voor je zorg en ondersteuning. Bereid je voor op gesprekken met je al je hulpbronnen, zoals professionals, familie, (huis)arts, vrienden en collega’s. Samen werk je aan een betere kwaliteit van leven.

MijnCody, Jouw verhaal

Draag altijd jouw verhaal op zak. Via elk apparaat met internetverbinding kun je inloggen op je MijnCody account om je verhaal te creëren en delen met wie dat op dat moment voor jou belangrijk is.

Betaalbaar

Heb je behoefte aan een hulpmiddel om overzicht te houden op basis van inzicht in jezelf, je vragen en je hulpbronnen? Dat kan voor slechts €1,00 per week. Sluit een jaarabonnement op MijnCody af.

Registreren

Eigen kracht, Samen sterk!

Een eenvoudige vragenlijst geeft inzicht in je huidige situatie, gewenste situatie, motivatie, perspectief en hulpbronnen. MijnCody daagt je uit om mensen te betrekken bij het verbeteren van je kwaliteit van leven en breng zo eenvoudig je netwerk in kaart. Schakel vervolgens op elk moment in en uit, welke gegevens je precies met wie wilt delen.

Bekijk hier de filmpjes over de verschillende onderdelen in MijnCody


Veiligheid

Cody’s beheersystemen zijn veilig. Volgens: kwaliteitmanagement (ISO9001), informatiebeveiligings management (ISO27001) en informatiebeveiligings management voor zorgorganisaties (NEN7510).

MijnCody op maat

Doet u onderzoek naar of werkt u in de praktijk aan het verbeteren van kwaliteit van leven, voor een specifieke doelgroep en heeft u daarbij een innovatief digitaal middel nodig? Wij kunnen MijnCody op maat met én voor u door ontwikkelen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Koppelen

Als organisatie, arts of hulpverlener gebruikt u MijnCody om samen tot een beter perspectief te komen.

Wanneer u als organisatie, arts of hulpverlener gebruik maakt van andere informatiesystemen dan kan MijnCody gekoppeld worden door middel van een API.