De zoektocht

MijnCody is ontstaan uit de ervaringen van twee zussen. Yessica zag dat haar zusje zich meer ging ontwikkelen en ontplooien, door slim gebruik te maken van digitale hulpmiddelen. Dit moest ook gelden voor anderen.

Ze ontwikkelde een prototype en toetste dit prototype in 2 zorgorganisaties in Utrecht en Dirksland.

Toen het prototype ook van grote meerwaarde bleek voor anderen, wist ze dat ze dit voor meer mensen beschikbaar moest maken.

Het bedrijf

Cody is een team van bevlogen professionals waarin het systeem, development, vormgeving en zorginhoudelijke aspecten samen kwamen. Een gelijkwaardige driehoek met Yessica, Bert en Maaike.

Cody heeft van het prototype een web-based applicatie gemaakt voor iedereen die wil werken aan een betere kwaliteit van leven. Toegankelijk en valide, maar simpel in gebruik.

Door op eenvoudige manier het eigen leven te evalueren, hierover te communiceren en gericht mensen uit te kunnen nodigen hierbij te helpen.

Co-creatie

MijnCody was nooit geworden wat het is, zonder hulp van de cliënten en medewerkers van de innovatieve zorgorganisatie in Dirksland, Sjaloom Zorg. Zij durfden het aan, met ons de basis te leggen voor iets bijzonders.

Overtuigd van de kracht van co-creatie, ontwikkelen we met de behoeften van al onze gebruikers mee.

Wij hebben een flexibel platform, iedereen kan intuïtief met onze Apps werken.

Ontwikkel met ons, wat jij nodig hebt. MijnCody is nooit af.

“Ik vond het in het begin erg moeilijk om aan jullie te vertellen wat ik nodig had. Daarna vond ik het ook moeilijk om kritisch te zijn. Maar ik ben erg trots op het resultaat en voel me serieus genomen. Ik ben nu trots dat ik jullie geholpen heb. Jullie hebben goed geluisterd. Ik ga deze app zelf ook gebruiken!” - Rianne

Wie is Cody?

Cody is de digitale coach van mensen én hun hulpverleners.

Cody is van mening dat elk leven waarde heeft en iedereen vanuit zijn eigen context krachtig is, maar samen maken we pas echt het verschil.

Wat doet Cody?

Wij helpen mensen hun eigen verhaal te vertellen met behulp van techniek. Wij maken applicaties voor mensen en hun totale ondersteunende netwerk, om in gezamenlijkheid en vanuit 1 perspectief, te kunnen werken aan de verbetering van kwaliteit van leven.

Visie

Cody is een sociale onderneming. Ons sociale doel is mensen op een moderne manier in hun kracht te zetten en verbinden aan het eigen (sociale) netwerk met gebruiksvriendelijke digitale hulpmiddelen.